Unitat Integral de Diagnòstic Prenatal

UI PRENATAL cat P

La UNITAT INTEGRAL DE DIAGNÒSTIC PRENATAL contempla en el seu conjunt tot el procés del preembaràs, amb la Reproducció Assistida aplicada al diagnòstic i tractament integral de l'esterilitat i la infertilitat; l'embaràs amb el Diagnòstic Prenatal i el seu conjunt de proves realitzades durant l'embaràs per identificar possibles defectes congènits en el fetus o factors de risc materns que requereixen controls més estrictes durant la gestació, i alhora amb proves de caràcter més lúdic, sense pretensió diagnòstica, com les Ecografies 3D i 4D; i el part amb els seguiments ginecològics i d'obstetrícia.

 

Centres amb Unitat Integral de Diagnòstic Prenatal:
Policlínica Maresme  -  Croal Salut-Policlínica Maresme  -  Vectis-Policlínica Maresme
Gabimedi Lloret  -  Gabimedi Tordera  -  Gabimedi Farners  -  Medical Blanenc

 

Especialitats de la U. I. de Diagnòstic Prenatal a Vectis - Policlínica Maresme:

Reproducció Assistida

Consultar Equip Mèdic

En la nostra preocupació per la innovació i l'evolució del Grup Clínic Selva Maresme, en el nostre afany de ser pioners tant en l’ampliació i millora de Centres com de Serveis; sempre pendents d’assessorar els nostres pacients, de poder-los oferir el millor i el més proper per la seva salut, junts per ajudar-los, hem esdevingut Centre de Referencia de FecunMed - Reproducció Assistida (Centre sanitari dedicat al diagnòstic i tractament integral de l'esterilitat i la infertilitat) a l’Alt Maresme i a la Selva.

Amb aquesta nova associació, els pacients del Grup Clínic Selva Maresme podran accedir d'una manera més fàcil, còmoda i propera al diagnòstic i tractament integral de l'esterilitat i la infertilitat que ofereix FecunMed (Especialistes en Fecundació in Vitro i inseminació artificial a Barcelona).

El Grup Clínic Selva Maresme dóna servei en una gran quantitat d'especialitats mèdiques. Amb aquesta col·laboració, incorpora l'àmbit de la reproducció assistida en el seu ventall multidisciplinari.

A FecunMed vetllen per donar solució a la gran majoria de problemes reproductius, procurant que el pacient visqui aquest procés de manera senzilla, amb il·lusió i amb confiança. La formació continuada de tot l’equip, la incorporació de les tècniques més noves, i la millora de les condicions tècniques i ambientals, els hi permeten millorar les taxes d'embaràs d'any en any.

Centres amb Reproducció Assistida
Policlínica Maresme  -  Croal Salut-Policlínica Maresme  -  Vectis-Policlínica Maresme  -  Gabimedi Lloret  -  Gabimedi Tordera 

Ginecologia i Obstetrícia

Consultar Equip Mèdic

Ecografies 4D

Consultar Equip Mèdic

En els últims anys hi ha hagut un gran avanç en el camp de la medicina maternofetal i això ha aportat a la societat la possibilitat d'establir una potent unió emocional amb els nounats com mai es creia possible, gràcies a una alta qualitat d'imatge que permet veure l'aspecte del futur nadó en fotografia (3D) o en imatge en moviment (4D).

L'ecografia emocional està pensada per oferir-nos la imatge més real del nadó, que podem obtenir abans del seu naixement mitjançant la visualització del seu cos: cara, braços, cames, dits, etc.

Llegeix més:Ecografies 4D